Închide

Ultimele reprezentații la Teatrul Puck, se deschide a 16-a ediție a Muzeului Păpușilor

Cultură by Actual de Cluj - iun. 30, 2022 0 78

Clujenii de toate vârstele sunt așteptați ultimele reprezentații și evenimente ale stagiunii de la teatrul de păpuși Puck, care deschide și Muzeul Păpușilor, aflat la a 16-a ediție.

Duminică 3 iulie, de la ora 11, pe scena Teatrului „Puck” va fi prezentat spectacolul ”Lupul interzis”, după un scenariu original de
Patrice Seiler, în regia lui Radu Dinulescu. Săptămâna viitoare, duminică 10 iulie la ora 11, este programat la sediul instituției spectacolul ”Cenușăreasa”, după Frații Grimm, în regia Monei Marian. În aceeași zi, de la ora 18, la sediul Institutului Francez din Cluj-Napoca, de pe strada Ion I. C. Brătianu 22, va fi prezentat spectacolul ”Motanul încălțat”, după Charles Perrault, în regia lui Cristian Nedea. Totodată, între 6 și 17 iulie, Muzeul de Artă din Cluj-Napoca va găzdui cea de-a 16-a ediție a Muzeului Păpușilor. Între noutățile evenimentului se numără colaborarea, în premieră, cu Facultatea de Arhitectură din cadrul Universității Tehnice din Cluj-Napoca (UTCN). Facultatea de Arhitectură realizează machete și planșe pentru decorul festivalului WonderPuck iar acestea vor fi expuse la Muzeul Păpușilor.

În curtea muzeului va fi pusă în scenă joi 14 iulie, seara la ora 18, o reprezentație a spectacolului ”Motanul încălțat”.  Biletele de intrare costă 10 lei de persoană și se vor putea cumpăra la fața locului.

Biletul de intrare la spectacolele prezentate la sediul Teatrului de Păpuși „Puck” din Cluj-Napoca la final de săptămână costă 40 de lei
pentru adulți, 20 de lei pentru pensionari și 10 lei pentru preșcolari, elevi și studenți. Biletele se achiziționează de la casieria din foaierul teatrului, înainte de intrarea la spectacole, cu bani cash.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu