Închide

 Ultima probă scrisă la examenul de Bacalaureat a avut loc azi, 485 de candidați au susținut-o la Cluj, patru candidați înscriși la concurs nu s-au prezentat

Educaţie by Actual de Cluj - iun. 29, 2023 0 110

 Ultima probă scrisă la examenul de Bacalaureat a avut loc azi, 485 de candidați au susținut-o la Cluj, patru candidați înscriși la concurs nu s-au prezentat.

Proba de azi e cea pentru elevii care au studiat în limba minorităților naționale, proba scrisă la limba și literatura maternă. La nivelul județului Cluj, nu s-au înregistrat situații care să impună desfășurarea acestei probe cu subiecte de rezervă și nici situații de fraudă sau tentativă de fraudă, a precizat Inspectoratul Școlar Județean.

Afișarea primelor rezultate la bacalaureat e programată să fie afișată în 3 iulie; cele definitive, după contestații – în 7 iulie.  

Pentru susținerea probelor scrise, în cele 16 centre de examen, organizate la nivelul județului Cluj, s-au înscris 4.290 candidați, dintre care 3.889 sunt candidați din promoția curentă, iar 401 sunt candidați din promoțiile anterioare.

În Cluj-Napoca vor susține examenul de bacalaureat un număr de 2.965 de absolvenți ai claselor a XII-a, dintre care 149 provin din unități de învățământ private.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu