Închide

Ultima fabrică deținută de Stat din Cluj deschide magazine în Bistrița și Sibiu după ce a dat afară două treimi din angajați și a rămas fără sediu

EconomieTop News by Mihai Prodan - oct. 18, 2019 0 195

Ultima fabrică deținută de Stat din Cluj, cea de încălțăminte Clujana, mai face o încercare pe piață și anunță că și-a deschis magazin cu produse proprii în Bistrița, după un altul deschis în urmă cu câteva zile la Sibiu.

Cu un pas în groapă, după ce a disponibilizat două treimi din angajați într-un an și după ce a rămas și fără clădirile în care funcționa de mai bine de un secol, Clujana anunță că a deschis magazin de prezentare și vânzare la Bistrița, pe strada Dornei, după ce la începutul acestei săptămâni a deschis încă un magazin în Sibiu.

Astfel de magazine mai funcționează în fabrica proprie din piața 1 Mai, în piața Mihai Viteazu și, din luna mai, în Oradea. 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Mihai Prodan

Ziarist din 2001. Licențiat în jurnalism din 2004, master în comunicare din 2006. Cursuri de specializare la Reuters în Londra și Institutul Internațional pentru Jurnalism în Berlin.
  • Tags

    Articole similare