Închide

„U”Cluj, un nou pas greșit în liga a doua. Doar remiză în deplasare, cu Ripensia

Sport by Catalin Suciu - oct. 19, 2018 0 142

Formația clujeană își continuă parcursul șovăielnic în liga secundă, în sezonul în care și-a propus să promoveze.

Trec etapele, iar U Cluj nu se poate deocamdată apropia de primele două locuri care duc direct în Liga 1. A câștigat facil cu Farul și Dacia Unirea Brăila, două dintre cele mai modeste echipe din eșalon, dar a făcut doar o remiză la Timișoara, cu Ripensia.

Jocul e la fel de greoi și cu mari lacune în special în defensivă, unde echipa stă doar în doi fundași centrali, Abrudan și Cordoș.  Echipa a controlat autoritar prima repriză, a avut ocazii, a avut posesie și a deschis scorul prin Goga, veteranul dovedind încă o dată că nu poate lipsi din garnitura „șepcilor roșii”. Registrul s-a schimbat în partea a doua a meciului, iar gazdele au preluat inițiativa. Universitatea a făcut pasul în spate. Apro și Dumiter, de la Ripensia, au ratat câteva șanse importante, studenții fiind salvați de portarul Dur-Bozoancă.

Universitatea putea închide meciul după o ocazie semnată de Abrudan, dar finalul a fost al Ripensiei. La ultima fază, gazdele au marcat după un corner, prin Andrei Dumiter.

„U” Cluj e pe locul 5 în clasament, cu 24 de puncte. Etapa următoare primește vizita lui ACS Poli Timișoara, apoi va juca în deplasare la UTA Arad.

Ripensia – „U” Cluj 1-1
Ripensia: Păduraru – Ad. Popa, Străuţ, Apro, C. Toma (cpt.), M. Toma (Ţieranu 63′) – Al. Popovici, Burdeţ, Anghelina (Bădăuţă 77′), Cluci (Zaluschi 65′) – Dumiter
Rezerve neutilizate: Iul. Rădulescu – Monea, Stoi, Kawagoe
Antrenor: Radu Suciu

„U” Cluj: Dur-Bozoancă – Takacs (Al. Coman 40′), Abrudan, Cordoş, Berci – Giurgiu (cpt.), Florescu – Haţiegan, Goga (Greu 75′), Gavra – M. Coman (Sepsi 79′)
Rezerve neutilizate: Albuţ – Taub, Hordouan, D. Dumitrescu
Antrenor: Adrian Falub

Stadion: „Dan Plătinişanu” (Timişoara); Spectatori: 250; Arbitru: Cătălin Buşi (Râmnicu Vâlcea); Asistenţi: Ovidiu Timar (Marghita) şi Constantin Mihai Cantemir (Făgăraş).

 

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu