Închide

VIDEO „U” debutează în Liga a IV-a. Fanii pregătesc o coregrafie specială

SportTop News by Catalin Suciu - sept. 07, 2016 1 1830

U Cluj va juca pentru prima dată în al patrulea eșalon, unde va debuta sâmbătă, de la ora 17:00 cu Unirea Triteni.

E primul test pentru echipa formată în doar câteva săptămâni de Ioan Ovidiu Sabău, Marius Popescu și Szilagyi Zsolt. E începutul renașterii Universității Cluj, una dintre echipele de tradiție ale României ajunsă în subsolul fotbalului românesc. ASU Poli, echipa înființată de suporterii Politehnicii Timișoara, a început tot de jos. Petrolul a debutat deja în liga a IV-a în fața a peste 5000 de fani stânși să-și susțină echipa favorită pe stadionul din Ploiești. Rapidul a dispărut și ea din prim-planul fotbalului românesc.

Sâmbătă, U Cluj va debuta cu Triteniul, iar suporterii pregătesc un moment special. „Va fi o coregrafie, va fi un spectacol în peluză. Ne-am apucat deja de treabă. Nu știu câtă lume va fi, n-am mai jucat în liga a IV-a, dar noi ne facem treaba noastră și o vom susține pe U Cluj”, a povestit Mădălin Gabriel, unul dintre fanii „studenților”.

Clubul scoate de joi bilete la vânzare, iar prețul unui tichet este de 5 lei (intrare generală). Biletele vor fi disponibile de joi, la casele Cluj Arena, după următorul program: joi/vineri 10:00-18:00 şi sâmbătă, în ziua meciului, 10:00-17:00.

Până la meci, suporterii Universității împânzesc orașul cu mesaje de susținere a echipei favorite.
„Pe stadioane scaunele-s prăfuite, sălile-s pline doar când sunt trofee pe masă… Urbe adormită, ai pierdut esența lui U?! Trezește-te și arată că încă-ți pasă” – Peluza Șepcile Roșii – e unul dintre apelurile făcute de fani. Mesajul e așezat pe un banner prins de Sala Polivalentă.
Polivalenta

 

Un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.