Închide

„U”, debut cu victorie în liga a doua. „Mă bucur pentru acest succes, dar trebuie să ne îmbunătățim jocul pentru a putea promova”

Sport by Catalin Suciu - aug. 04, 2018 0 244

Nevoită să joace la Târgu Mureș, întrucât stadionuj Cluj Arena este gazda festivaului Untold,  Universitatea a învins-o pe Metaloglobus la debutul Ligii secunde.

„U” a dominat clar prima parte și a marcat prin George Florescu, cu un șut din careu (38). Cristian Gavra, atacantul adus de la Viitorul, a făcut 2-0 în partea secundă, acesta fiind și scorul final.

„Am fost mai bine organizați din punct de vedere tactic. Am construit în prima repriză, dar am jucat mai slab în repriza secundă. Putem juca mai bine, nu am fost străluciți azi, dar importante sunt cele 3 puncte. Ne-a afectat că nu am jucat acasă, dar important e că am câștigat. Victoriile îți aduc încredere și personalitate. Avem jucători cu mare experiență, știu ce înseamnă U Cluj și ne pot ajuta în continuare. Avem un mix între jucătorii în vârstă și cei tineri și sper să reușim să luăm puncte în etapele viitoare. Sunt echipe bune, echipe care au investit. Va fi foarte greu să promovăm în Liga 1, trebuie să ne îmbunătățim jocul”, a declarat antrenorul Adrian Falub.

Ca pe teren propriu

Galeria Universtății a însoțit echipa și la Târgu Mureș, iar la finalul meciului a celebrat victoria alături de jucători. „E foarte important că am luat cele 3 puncte, am debutat cu dreptul. Sperăm să avem o atitudine de învingători. E bine că au văzut și jucătorii noi ce înseamnă atmosfera din tribunele Universității. Chiar dacă am jucat în depalsare, noi ne-am simți acasă, fanii au venit în număr mare să ne susțină”, a spus George Florescu, unul dintre cei mai buni oameni de pe teren.

U Cluj: Dur-Bozoancă – Căpuşă, Abrudan, Kosnic, Taub – G. Giurgiu (cpt.), G. Florescu – D. Dumitrescu (Haţiegan 77′), Cr. Ene (Oct. Ursu 62′), M. Coman (Goga 77′) – Gavra

Antrenor: Adrian Falub

Metaloglobus: Anca-Trip – Pham Huy, Caramalău, Sava, Sane – Şt. Niculae, Ant. Popa, Bîrsan (V. Vlad 46′), Culda (Val. Andrei 65′) – Ghenovici (cpt.), Potecea (Dr. Bătrînu 90+1′)

Antrenor: Bogdan Andone

Stadionul: Transil (Târgu Mureş); Arbitru: Florin Ovidiu Mazilu (Satu Mare); Asistenţi: Raul Constantin Ghiciulescu (Lugoj) şi Andrei Nicolae Chiţoiu (Timişoara).

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare