Închide

„U” Cluj, victorie cu Petrolul. A avut 3-0, dar finalul a fost cu emoții

SportTop News by Catalin Suciu - sept. 24, 2018 0 569

Universitstea Cluj s-a impus pe teren propriu în fața Petrolului, scor 3-0.

Ursu a deschis scorul după o gafă a portarului advers. Tordai a ieșit aiurea, Ursu a rămas cu poarta goală și a marcat pentru 1-0 (13). Goga a marcat din pasa lui Takacs (49) și tot căpitanul clujenilor a punctat pentru 3-0, după centrarea lui Gavra.

Dumitrescu a fost apoi eliminat, iat finalul i-a aparținut Petrolului. Nini Popescu a înscris in minutul 90, după care a marcat și Claudiu Herea (90+4). Petrolul a mai forțat un atac, dar centralul a pus capăt jocului.

U-Petrolul 3-2

Dur-Bozoancă – Al. Coman, Abrudan, Sepsi, Berci – K. Twumasi (Taub 81′), D. Dumitrescu – Oct. Ursu, Goga (cpt.)(Gab. Giurgiu 60′), Takacs (Căpuşă 69′) – Gavra
Rezerve neutilizate: Albuţ – Cr. Ene, M. Coman, Haţiegan
Antrenor: Adrian Falub
Eliminat: Doru Dumitrescu 60′ (cumul de cartonaşe galbene)

Tordai – Fl. Plămadă, Antoche, L. Cazan (Ştefănescu 52′) – Alb. Olaru, Ghinga (cpt.)(N. Popescu 78′), Laur. Marinescu, Ţigănaşu – Cl. Herea, Tudor Şaim, Lumu (Arnăutu 67′)
Rezerve neutilizate: Isvoranu – Ţicu, Rob. Grecu, Danci
Antrenor: Leo Grozavu

Stadion: Cluj Arena (Cluj-Napoca); Spectatori: 4.000; Arbitru: Adrian Comănescu (Râmnicu Vâlcea); Asistenţi: Gabriel Sabin Stroe (Piteşti) şi George Florin Neacşu (Câmpulung Muscel).

Foto: fcuniversitateacluj.ro

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.