Închide

”U” Cluj renunță la șase fotbaliști: „Le mulțumim pentru tot”

Sport by Catalin Suciu - iun. 04, 2014 0 281

Universitatea Cluj a anunțat pe site-ul oficial că renunță la o parte din jucătorii care au jucat în ultimul sezon.

 DSC_0527_652x600

Toți se află la final de contract și n-au primit oferte de prelungire a angajamentelor. Astfel, Max Nicu, Abrudan, Szilagyi , Gercaliu, Ene și Menezes nu vor mai evolua la formația lui Teja. Lui Szilagyi clubul i-a propus să ocupe un post în club, dar acesta n-a dat încă un răspuns.

”Aflaţi la final de contract, cinci dintre jucătorii care au îmbrăcat tricoul alb-negru în campionatul recent încheiat se vor despărţi de Universitatea Cluj.

Clubul nostru le mulţumeşte lui Maximilian Nicu, Octavian Abrudan, Ronald Gercaliu, Rodrigo Menezes şi Marius Ene pentru contribuţia pe care au avut-o la îndeplinirea obiectivului şi pentru devotamentul pe care l-au arătat faţă de club în perioada în care au purtat tricoul cu „U” pe piept. Le urăm succes în carieră!

Mulţumim! Obrigado! Danke!”, se arată într-un comunicat postat pe pagina oficială a Universității.

 

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.