Închide

„U” Cluj, remiză pe teren propriu cu UTA. Dat afară în vară de Universitatea, Ursu a înscris pentru arădeni

Sport by Catalin Suciu - nov. 06, 2019 1 201

Universitatea Cluj a scos un egal, scor 1-1, cu UTA Arad, una dintre cele mai în formă echipe din liga a doua și o candidată serioasă la promovare.

La fel ca și în alte meciuri, U Cluj începe prost, iar apoi încearcă să revină în meci. UTA a deschis scorul în minutul 11, prin Octavian Ursu, jucător pus pe liber de Universitatea Cluj în vară. Ursu a fost, de altfel, cel mai bun om al oaspeților în prima parte, fiind un pericol constant la poarta lui Dur-Bozoancă.
Oaspeții au fost mai buni în prima parte, dar Universitatea a dominat-o pe a doua. A avut cornere nenumărate, de exemplu, dar n-a știut ce să facă cu ele. Goga, pe final, a fost salvarea lui „U”, cu un șut din lovitură liberă, deviat, care l-a păcălit pe Iacob.
S-a terminat 1-1 și Universitatea respiră. E într-o oarecare creștere.

Un comentariu

  1. La U Cluj s-a instaurat de ani buni rutina si mediocritatea.
    S-au impus la conducere oameni mediocrii si fuduli din mintea carora nu poate iesii nimic bun.
    Sunt paraleli cu sportul in general si cu fotbalul in special.
    Cand la U vor face parte din lot studenti cu minte agera si sufletisti vom putea vedea iarasi fotbal.

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.
  • Articole similare