Închide

„U Cluj”, remiză în primul amical din 2016. Teja testează mai mulți jucători. Care sunt noutățile din lot

Sport by Catalin Suciu - ian. 21, 2016 0 320

Universitatea Cluj a terminat la egalitate partida amicală cu Național Sebiș (liga a III-a), scor 2-2, după ce a condus cu 2-0.

Antrenorul Mihai Teja a testat mai mulți jucători, inclusiv un atacant francez de 27 de ani.
Universitatea a condus cu 2-0, reșitele fiind semnate de  Andreas Calcan, dar oaspeții au revenit și au punctat prin Velici și Lazăr , a anunțat stiridesport.ro. În echipa clujeană și-au făcut loc , cu această ocazie și doi dintre veterani, Raul Ciupe și Valentin Lemnaru, liberi de contract după despărțirea de Viitorul, respectiv Petrolul Ploiești. Dacă șansele ca Ciupe să semneze un contract cu U sunt extrem de mici, Lemnaru ar putea continua până în vară la Universitatea.

Potrivit aceleiași surse, antrenorul Mihai Teja a testat câteva nume noi în acest joc. Astfel, mijlocașul Alexandru Dan (fost la Deva, Rapid și Pandurii) și fundașul central Radu Gheorghe (ex ACS Berceni). Surpriza a fost un francez de 27 de ani, Yannick Agro, vârf de atac care a evoluat la echipa secundă a Herthei Berlin.

Echipele aliniate de Teja (via stiridesport.ro)

„U” Cluj în prima repriză: Niczuly – Keresztes, Crișan, Mutu, Hîmpea – Boboc, Alexandru Dan – Greu, Calcan, Chiacu – Lemnaru.
„U” Cluj în repriza secundă: Ţicrea – Ciupe, Cordoș, R.Gheorghe, Berci – Kovacs, Cândea – N. Janos, C. Popescu, Ursu (Patrick Popescu) – Schieb.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

Articole similare