Închide

U Cluj, pas greșit la Miercurea Ciuc. Doar 1-1 cu o nou-promovată în liga a II-a

Sport by Catalin Suciu - sept. 28, 2019 0 128

Universitatea a remizat, scor 1-1, în deplasare cu Csikszereda şi a încheiat neînvinsă seria celor trei partide disputate în decurs de numai o săptămână, una cu două etape în campionat respectiv o alta în faza “şaisprezecimilor” Cupei României, anunță site-ul oficial al echipei.

Sub privirile unei delegaţii conduse de preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, cele două formaţii au propus o primă repriză alertă, cu faze lucrate şi ocazii la ambele porţi. Universitatea a creat pericol în careul lui Bordás prin Rafa (22) şi Gavra (34), în timp ce intervenţiile precise ale lui Dur-Bozoancă, la execuţiile lui Bajkó (36) respectiv Casiadi (44), au ţinut-o pe “U” în meci. La fel ca în precedentele două întâlniri, “studenţii” au început mai bine partea secundă, însă, de această dată, Gavra şi Dican nu au reuşit să profite de hazardul apărut în rândul liniei defensive a gazdelor. Cum scorul a rămas “alb”, Csikszereda a trecut rapid peste pasa proastă şi a ieşit din nou la joc. Astfel, Logon a deviat elegant pentru Magyari, aceasta a sprintat în careu, de unde a reluat razant cu bara din stanga lui “Coco” (64). Un minut mai târziu, aceiaşi jucători au desenat acţiunea care avea să modifice tabela. Logon l-a lansat pe Magyari, ultimul a tras în forţă, balonul a lovit transversala şi a intrat în plasă. Apoi, omul care tocmai deschisese scorul l-a testat din nou pe “Coco” (71), goalkeeper-ul “Şepcilor roşii” plusând cu o nouă paradă, de această dată la şutul lui Kálmán (74). Până la urmă, “U” s-a dovedit extrem de inspirată la o fază statică. Rafa a centrat ideal dintr-o lovitură liberă lateral dreapta, Crăciun s-a înălţat şi a înscris cu capul (76), egalând la unu, rezultat care s-a menţinut până la final.

Duminică, 6 octombrie, la ora 13:00, Universitatea Cluj va primi vizita Ripensiei Timişoara, într-o partidă ce va conta pentru etapa a zecea.

“U”: Dur-Bozoancă – Takacs (84, Taub), Kay, Crăciun, Berci – Rafa, Dican, Florescu, Gomes (72, Inacio) – Gavra (66, Pîrvulescu), Pop

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.
  • Articole similare