Închide

U Cluj, învinsă pe propriul teren de Petrolul. Al doilea meci la rând în care clujenii ratează un penalty

Sport by Actual de Cluj - aug. 06, 2022 0 94

Trec etapele, iar Universitatea nu mai reușește să adune puncte. După patru meciuri, studenții au rămas doar cu două remize obținute cu FCSB și CSU Craiova.
Vineri, în deschiderea etapei, U a jucat modest cu Petrolul și a pierdut fără să aibă un șut pe poartă timp de 90 de minute. Avem sistem VAR, dar uneori degeaba. Centralul Chivulete a ignorat o fază chiar în debutul meciului, când Tamaș  a avut intrare întârziată, cu talpa direct pe tibia dreaptă a lui Alexandru Chipciu. Plasat la 4 metri de fază, Chivulete doar l-a avertizat verbal pe fundașul central al „lupilor galbeni”, neacordându-i nici măcar cartonaș galben.
În rest, un joc modest, poate cel mai slab făcut de Universitatea în acest sezonl. De partea cealaltă, Petrolul s-a apărat pe două linii, baricadându-se în propria treime. Oaspeții nu au fost periculoși decât o singură dată și au și înscris prin Gicu Grozav.

U s-a chinuit să desfacă defensiva adversă, dar jocul e din ce în ce mai modest. Studenții se puteau salva după un penalty obținut la ultima fază a primei reprize, dar Bălan a tras slab, pe lângă poartă. E al doilea meci la rând, după cel cu FC Argeș, în care fotbaliștii lui Lincar nu pot marca de la unsprezece metri!

A doua parte a fost și mai modestă, practic fără nici o ocazie notabilă. U Cluj pierde, scor 0-1 și rămâne cu puncte în primele patru etape.

Echipa de start: Brănescu – Baravykas, Pițian, Ispas, Pîrvulescu – Purece, Pires, Filip – Chipciu, Bălan, Hofman. Au intrat pe parcurs Haită (min. 46), Romeo (min. 67), Ely Fernandes (min. 67), Briceag (min. 76) și Boiciuc (min. 77)

Nici un comentariu

Scrie un comentariu