Închide

U Cluj, în optimile Cupei României, după 3-2 cu FCU Craiova

Sport by Catalin Suciu - sept. 25, 2019 0 254

Formația clujeană a jucat în fața a 10.000 de oameni pe stadionul Ion Oblemenco și s-a calificat după un joc dificil. început foarte prost.

Craiova, echipa lui Mititelu, a condus cu 2-0 în prima repriză. Universitatea a reușit să revină, a marcat prin Telcean,  a egalat prin Rafa și s-a impus la final cu 3-2, după un nou gol înscris de Rafa Miranda în prima repriză de prelungiri, Universitatea jucând în inferioritate după cartonașul roșu primit de  Tiago Gomes. Un succes care o duce în optimile de finală ale Cupei României, fază care se va disputa în perioada 29 – 31 octombrie.

„Le-am spus că dacă noi nu tratăm serios partida vom avea probleme. Eu nu cred că am început prost meciul din cauza gazonului. De exemplu, n-am înțeles nimic din arbitrajul de astăzi. Nu înțeleg de ce s-a dat cartonaș roșu, poate nu mai înțeleg eu fotbalul. Prioritatea noastră e campionatul, suntem încă pe loc retrogradabil și trebuie să ieșim de acolo. Noi avem un lot de 14 fotbaliști și e foarte dificil. Dar am tratat serios cupa. N-aveam alți jucători, oricum. Aștia sunt”, a anunțat Adrian Falub la finalul partidei.

Echipa de start a Universității:

Tordai – Telcean, Kay, Inacio, Berci, Taub – Mihalcea, Ceitil, Florescu, Pârvulescu – Al. Pop

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

Articole similare