Închide

U Cluj, în grupele Cupei României

Sport by Actual de Cluj - sept. 29, 2022 0 103

”U” a obținut biletul spre grupele Cupei României, după victoria de pe terenul Concordiei Chiajna din faza play-off-ului. „Studenții” s-au impus cu 2-0 împotriva formației ilfovene, golurile fiind marcate de Mamadou Thiam (min. 18) și Lorand Fulop (min. 58), a transmis site-ul oficial al clubului.

Prima fază la poarta gazdelor a venit în minutul 7, Thiam și Reamcle reușind o combinație bună în careul Chiajnei, însă jucătorii Universității nu au reușit să finalizeze acțiunea.

Ilfovenii au replicat peste doar câteva minute la o lovitură liberă. Iliev a reușit să respingă o minge reluată cu capul din careul nostru.

Deschiderea scorului a venit în minutul 18. Hofman trimis mingea în bară după ce primit o pasă peste apărarea adversă în șase metri, însă din spate s-a demarcat Mamadou Thiam și l-a învins pe Chesneau.

„Studenții” au continuat jocul ofensiv. Chipciu a bătut un corner din partea stângă la colțul lung unde l-a găsit pe Thiam, care a așezat mingea pentru Remacle, belgianul trimițând peste poartă.

Mediop a contabilizat a doua șansă mare pentru Concordia Chiajna în minutul 29, senegalezul reluând peste poarta lui Iliev. Gazdele au punctat din nou la capitolul ocazii în minutul 37 prin Raul Rusescu, care a reluat periculos cu capul de la colțul scurt după ce a primit o centrare din partea dreaptă.

Bic a putut majora diferența în minutul 40, șutul său fiind deviat în corner. La lovitura de colț ce a urmat, Vlădoiu a șutat surprinzăndu-l pe portarul advers care se pregătea să iasă pe centrare.

Elevii lui Eugen Neagoe au majorat diferența în minutul 61. Fulop a reluat cu capul în plasa porții gazdelor după o centrare excelentă livrată de Vlădoiu.

Același Fulop a trecut pe lângă al treilea gol al meciului. Până la final, echipa noastră a punctat prin Ely Fernandes la capitolul ocaziilor importante.

U” Cluj: Iliev – Vlădoiu (Filip din minutul 61), Ilie (Ispas din minutul 46), Nowak, Chipciu (Cpt) (Briceag din minutul 55) – Remacle, Simion, Bic – Hofman (Haită din minutul 76), Fulop, Thiam (Fernandes din minutul 55)

Rezerve neutilizate: Gorcea, Fărăgău, Pires, Bălan

Antrenor: Eugen Neagoe

Antrenorul Eugen Neagoe a tras concluziile la final de meci: „I-am felicitat pe băieți. Au fost și ei bucuroși pentru că le-am spus că nu vrem să ne facem de rușine. Într-adevăr au făcut un joc bun, chiar dacă terenul a fost așa cum a fost. Merită felicitări pentru efortul pe care l-au făcut. Am avut și mulți jucători noi care nu au jucat multe minute. Au încercat să joace și ei chiar dacă nu au făcut-o până acum. Am încredere în toți jucătorii pe care îi avem în lot. Le-am și spus acest lucru, iar ei știu.

Suntem totuși ”U” Cluj, o echipă cu tradiție, studențească, cu suporteri foarte mulți. Trebuie să ne respectăm și ei au făcut-o în această seară și merită felicitări.

Sper să putem să ducem și acestă competiție. Vom încerca să tratăm toate jocurile serios, să respectăm competiția. Sper să fim sănătoși cu toții să ne putem bate pe ambele fronturi.

Lorand Fulop a bifat al doilea gol în tricoul Universității. Acesta a vorbit la finalul meciului despre cum s-a văzut jocul din teren: „A fost un meci cu o echipă mai slab cotată, să zic așa, însă ei mereu sunt mai motivați decât cei din Liga 1, dar ne-am făcut treaba, am respectat competiția, ne-am respectat pe noi și ne bucurăm că ne-am calificat mai departe.”

Nici un comentariu

Scrie un comentariu