Închide

U Cluj continuă forma bună din noul sezon. Egal cu ocupanta locului 3 din ultimul campionat

Sport by Actual de Cluj - iul. 25, 2022 0 197

U Cluj impresionează în Superligă, așa cum a fost redenumită Liga 1. După remiza obținută cu FCSB în deplasare, clujenii au făcut duminică seara egal cu CS Universitatea Craiova, la Mediaș.

Clujenii joacă dezilnvolt. Încep meciurile pasând, urcă foarte mult în terenul advers și pun presiune pe adversar, indiferent de numele acestuia. La Mediaș, Universitatea a deschis scorul în minutul 6, prin Filip, apoi a controlat autoritar toată repriza. Craiova, ocupanta locului 3 în sezonul trecut, nu a avut nici o ocazie de gol, nici o acțiune notabilă, ajungând rareori în terenul Universității.

Doar că U Cluj suferă în poartă. Ca și cu FCSB, când a fost egalată dintr-un penalty comis de Gorcea, și acum portarul Universității a gafat. Mai întâi la un corner, unde a ieșit pe sub minge, total aiurea, apoi la golul egalizator semnat de Paul Papp, la una dintre puținele ocazii ale oaspeților. Un nou corner, Gorcea stă pe linia porții, iar fundașul înscrie cu capul și scoate un punct pentru echipa sa.

U Cluj: Gorcea – R. Romeu, Ilie, Ispas, Pârvulescu – Remacle, R. Pires, I. Filip – Chipciu, Ad.Bălan, Ely Fernandes
Rezerve: Brănescu, Baravykas, Pițian, Briceag, Haită, Purece, Hofman, Moraru, Boiciu
Antrenor: Erik Lincar

CS Universitatea Craiova: Lazar – Martic, Papp, Screciu, Vătăjelu – Baiaram, Crețu, Vînă – Cîmpanu, Markovic, Ivan
Rezerve: Rusu, Găman, Da Silva, Sala, Nistor, Gustavo, Roguljic, Koljic
Antrenor: Laszlo Balint

Stadion: Gaz Metan (Mediaş)
Arbitru: Popa Cătălin (Piteşti) / A1: Tunyogi Ferencz (Zalău), A2: Dumitru Ionel Valentin (Gherghiţa) / Arbitru VAR: Haţegan Ovidiu (Arad), Arbitru AVAR: Bucsi Imre-Laszlo (Sfântu Gheorghe)

Nici un comentariu

Scrie un comentariu