Închide

“U” Cluj a cedat marca orașului. Noul contract va fi supus votului la următorea ședință a Consiliului Local

Sport by Catalin Suciu - apr. 15, 2014 0 424

Noua formă a contractului dintre Primăria Cluj-Napoca şi Universitatea va fi introdusă pe ordinea de zi a următoarei şedinţe a Consiliului Local, se arată într-un comunicat postat pe site-ul oficial al clubului.

Aşa cum Universitatea Cluj a anunţat de mai bine de o lună şi jumătate, marca „U” revine în patrimoniul municipalităţii şi va fi cesionată clubului. Conform angajamentului, discutat pe larg marţi, de către primarul Emil Boc şi administratorul judiciar al FC „U”, Marieta Anastasescu, durata de cesiune a mărcii către Universitatea Cluj va fi de un an, cu prelungire automată, dar cu acordul părţilor.

“Pentru că Universitatea e a clujenilor, iar marca defineşte acest club, azi (15 aprilie-n.r.) am făcut următorul pas în transmiterea mărcii către municipalitate. Noua formă a contractului de cesiune va avea valabilitate un an, iar angajamentul va fi prelungit automat, aşa cum am stabilit în discuţia cu primarul Emil Boc. Clubul Universitatea Cluj este un brand al acestui oraş de 95 de ani şi prin acest pas ne asigurăm că istoria merge mai departe în capitala Transilvaniei, iar municipalitatea are siguranţa că echipa şi tot ce înseamnă „U” rămâne aici”, a spus Marieta Anastasescu, administratorul judiciar al clubului pentru aceeași sursă.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

Articole similare