Închide

U BT pleacă la Mureș ca să învingă după 2 înfrângeri acasă, în play off: „ne-am făcut singuri viața grea, ne putem reabilita doar dacă învingem”

Sport by Actual de Cluj - apr. 17, 2015 0 282

U BT pleacă azi la Târgu Mureș, unde are programat mâine meciul 3 din play -off, după două înfrângeri rușinoase pe teren propriu în primele două partide. Încă un meci pierdut și U BT își ia „adio” de la orice speranță pentru titlu, în acest sezon.

„Suntem conștienți de faptul că Mureșul este favorită și de greutatea pe care o avem”, spune înainte de meci Marcel Țenter, pe site-ul oficial al echipei. „Ne-am făcut singuri viața grea pierzând cele două meciuri de pe teren propriu și nejucând la valoarea și nivelul așteptărilor noastre și ale suporterilor noștri. În acest moment nu sunt multe de spus, singurul mod prin care putem să ne reabilităm în fața noastră și a fanilor noștri este de a învinge, și acesta este gândul cu care plecăm la Mureș”.

Meciul 3 dintr BC Mureș și U BT e programat mâine seară, la ora 18.30, și e televizat de DigiSport. Meciul 4 nu a fost încă programat: poate nu va fi cazul.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu