Închide

U BT, misiune imposibilă în Franța. Echipa clujeană are nevoie de victorie în FIBA pe terenul unei formații invincibile acasă

Sport by Catalin Suciu - ian. 17, 2017 0 210

Echipa clujeană va juca miercuri în deplasare cu Pau-Orthez în etapa a 5-a a Grupei O a FIBA Europe Cup și are nevoie de victorie pentru a mai spera la calificare.

Pau-Orthez e una dintre formațiile puternice din campionatul Franței, unde ocupă locul al treilea. În plus, adversara lui U-BT n-a pierdut niciun joc acasă în FIBA, câștigând meciurile chiar la diferențe considerabile. Deși în tur, la Cluj, Universitatea a câștigat (79-69), lucrurile se complică foarte mult pentru băieții lui Mihai Silvășan.

„Cât timp mai avem o șansă, noi nu vom ceda, vom merge acolo să ne agățăm de ea și să dăm tot ce avem mai bun din noi pentru a câștiga! Acesta este singurul obiectiv în acest meci, să câștigam!”,  spus antrenorul lui U BT pentru site-ul oficial al clubului.

Meciul se va juca miercuri de la ora 21:00 (ora României).  Partida nu este televizată și poate fi urmărită doar live video pe canalul de Youtube al FIBA EuropeCup: CLICK AICI

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

Articole similare