Închide

U BT învinge clar liderul clasamentului, urcă pe 2

SportTop News by Actual de Cluj - dec. 24, 2015 1 201

U BT ajunge pe a doua poziție în clasamentul ligii naționale de baschet masculin, după ce a învins categoric ocupanta primului loc, CSM U Oradea, care coboară astfel pe 3.

U a învins clar oaspeții, 75-62 (22-12, 26-14, 15-15, 12-21) și încheie astfel anul „cum nu se putea mai bine, cu o victorie superbă”, după cum se exprimă oficialii clubului clujean. „Am jucat un meci foarte bun, mă bucur că, în sfârșit, pe lângă faptul că ne-am creat, ca și în meciurile precedente, faze foarte bune de a înscrie, acum am și înscris”, a spus după meci tehnicianul Marcel Țenter, pe site-ul oficial. „Și în meciurile trecute am avut foarte multe situații bune create colectiv, însă nu am reușit să le fructificăm, astăzi, în schimb, am reușit să controlăm un meci pe care noi îl considerăm de primă mână. Este însă doar o fază a campionatului, fiecare vrea să câștige un loc cât mai bun, însă victoria ne bucură pentru că am obținut-o în fața propriilor fani! Acesta este cadoul nostru pentru ei! Așa e baschetul, asta e tragedia lui, când câștigi, toată lumea se bucură, iar când pierzi, nopțile dormite sunt mai puține și nervii sunt întinși la maximum. Eu zic că în seara asta echipa a jucat aproape de valoarea ei și ne dă speranțe. Așteptăm meciuri chiar mai bune în continuare! Mă bucur și pentru Gheorghe, Tudi cum îi spunem noi, că a intrat în joc fără trac, a jucat foarte bine și este un semn pozitiv care vine dinspre academia noastră, un semn că se poate, că tinerii își au locul lor”.

Marcatori, conform site-ului oficial:
U-Banca Transilvania: Dykes 16 (4 rec., 4 p.d., 1 int.), Kalnichenko 11 (4 rec., 1 p.d.), Zigeranovic 11 (2 rec.), Adamovic 10 (5 rec., 6 p.d., 1 int.), Baciu 10 (3 rec.), Pasalic 6 (3 rec., 4 p.d., 1 int.), Jorovic 5 (3 rec., 2 p.d.), Gheorghe 4 (2 p.d.), Jucan 2 (6 rec., 2 p.d., 2 int., 1 capac), Torok (2 rec.).
CSM Oradea: Barnette 18 (10 rec.), Mandache 13, Franklin 11, Lucic 7, Barac 5, Markovic 5, Nuhanovic 2, Nicolescu 1.

Un comentariu

  1. În anul ce vine, așteptările noastre sunt mari, avem o echipă echilibrată pe posturi și credem că miza fiecărei partide va scoate la iveală ce e mai bun în fiecare jucător. Într-un campionat populat de echipe valoric aproape egale, va conta forma de moment, inspirația antrenorilor și convingerea fiecărui jucător al echipei ”U BT” că baschetul este un joc de suflet. Succes echipei, să ne bucurați în 2016 cu un nou titlu. Se poate !

Scrie un comentariu

Tags