Închide

U-BT, înfrângere în FIBA Europe Cup. Șanse mici de calificare în fazele superioare

Sport by Catalin Suciu - feb. 01, 2018 0 1276

U-Banca Transilvania a fost învinsă de Belfius Mons Hainaut, din Olanda, în faza a doua a grupelor FIBA Europe Cup, scor  77-80 (15-28, 21-14, 25-14, 16-24), a anunțat site-ul oficial al clubului.

”Din păcate, un meci prost din partea noastră, un meci pe care l-am început prost, iar acest lucru nu trebuia să se întâmple. Nu am avut intensitatea și motivația necesare, nu am fost la înălțimea momentului, un meci care era aproape decisiv. Acum nu mai depindem doar de noi, depindem și de celelalte rezultate. Bineînțeles, mai avem o șansă, trebuie să mergem mai departe și să învingem echipa din Cipru, la asta trebuie să ne gândim. Felicit echipa adversă, au venit aici deciși, și-au dorit foarte mult să câștige și au reușit. Într-adevăr, grupa s-a echilibrat foarte tare, toate echipele au șanse să fie la 3-3 după ultimul meci. A contat mult începutul slab, ne-am revenit pe urmă, însă când am condus cu cinci puncte am făcut niște greșeli copilărești, atât unele ratări în atac, cât și niște decizii total greșite în apărare și ne-au costat”,  a spus la final antrenorul Mihai Silvășan.

După 5 partide în Grupa L, U BT are 7 puncte, fiind pe locul 3. Pentru a se califica în fazele superioare, va trebui să o învingă pe Keravnos, din Cipru, așteptând, însă și jocul rezultatelor.

CLASAMENT GRUPA L

1 Donar Groningen  8
2 Keravnos Nicosia  8
3 U-Banca Transilvania  7
4 Belfius Mons-Hainaut 7

foto: u-bt.ro

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.
  • Articole similare