Închide

U BT debutează la Galați în Cupa României

Sport by Actual de Cluj - sept. 22, 2015 1 286

Primul meci din Cupa României pentru clujenii de la U BT e programat diseară, la Galați: e debutul în noul sezon competițional.

U BT joacă la Sala Polivalentă din Galați împotriva echipei locale Phoenix Galați, de la ora 18.30. Meciul, care contează pentru turul I al Cupei României, nu e televizat; se joacă în dublă manșă iar returul e programat sâmbătă la Cluj.

Pentru acest meci nu au făcut deplasarea Kyndall Dykes, învoit din motive personale și Kuti Nandor, Wilhelm Brosser și Bogdan Pogăcean, toți trei fiind accidentați, precizează clubul.

”Este primul meci al sezonului, deci este unul foarte important pentru noi. Cupa României este un obiectiv clar trasat de conducerea clubului și vom da totul pentru a obține un rezultat foarte bun în prima manșă. Respectăm echipa Galațiului și tot ceea ce fac ei aici, iar prin prestația noastră vom încerca să ne impunem ritmul și toate planurile de joc pregătite pentru această seară”, a spus înainte de meci antrenorul clujenilor, Marcel Țenter, pe site-ul oficial.

Scrie un comentariu

  • Articole similare