Închide

U BT Cluj primește vizita Mediașului. E așteptat și debutul sârbului Jorovic

Sport by Catalin Suciu - dec. 14, 2015 0 183

U BT  va juca marţi 15 decembrie, de la ora 19.00, la Sala Polivalentă cu Gaz Metan Mediaş în etapa a 13-a a Ligii Naţionale de baschet masculin.

„Ne aşteaptă un meci ca toate celelalte meciuri dificile din acest campionat, toate echipele îşi doresc să joace un baschet cât mai bun şi, indiferent de rezultat sau de situaţia în clasament, toată lumea joacă la intensitate maximă şi totul depinde până la urmă de forma din ziua meciului, aşa că eu mă aştept la un joc dificil şi aşa trebuie să gândim înainte de orice partidă. Trebuie să ne concentrăm la lucrurile noastre, pentru că asta este tema principală pe care marşăm de fiecare dată, ne interesează ca performanţa noastră să fie cât mai aproape de aşteptările noastre şi ale publicului nostru. Din punctul meu de vedere, în ultimele două săptămâni deja echipa începe să intre într-un ritm mult mai aproape de ceea ce ne dorim. M-am bucurat că la ultimul meci şi latura ofensivă a început să prindă contur şi eu sper să arătăm acest lucru şi la meciul de mâine şi să ne bucurăm fanii cu o victorie”, a povestit antrenorul Marcel Țenter, potrivit site-ului oficial al clubului.

Acesta a anunțat că îl va trimite în teren și pe sârbul Branko Jorovic, ultimul transfer perfectat de U BT.

„Pe Branko Jorovic vrem să îl folosim mâine, sperăm să fie toate actele rezolvate. Vrem să îl integrăm în sistemele noastre de joc cât mai repede.  Ne-am asigurat serviciile unui jucător cu experienţă, care sperăm să fie ceea ce ne dorim. Branko Jorovic a jucat în această perioadă, chiar şi în ultima săptămână, la Borac Cacak, aşa că nu se poate pune problema că nu e pregătit fizic.Din punct de vedere tactic, vom vedea cât de rapid va absorbi toate informaţiile pe care i le dăm”,  a mai spus Țenter.

Transfer la U BT Cluj. Echipa de baschet se bate la titlu cu un internațional sârb: “Știu că se vrea campionatul, sper să ajut”

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare