Închide

Turdeanca ce a omorât un bătrân italian, condamnată la 23 de ani de închisoare

Actualitate by Actual de Cluj - oct. 03, 2022 0 72

Turdeanca, care a împlinit azi 28 de ani, a lucrat ca bandantă (îngrijitoare) în Italia, a fost acuzată că a ucis cu cruzime un bătrân de 89 de ani, la care lucra. Organele de cercetare penală au bănuit-o de această crimă, iar ulterior au adunat dovezi incontestabile împotriva ei.

”Dana Mihaela Nicoleta Chiță, o badantă de naționalitate română în vârstă de 28 de ani, acuzată de moartea bătrânului pe care îl îngrijea, a fost condamnată astăzi, 30 septembrie 2022, la 23 de ani de închisoare și expulzarea de pe teritoriul italian după executarea pedepsei. Procurorul ceruse condamnarea pe viață a inculpatei.

De asemenea, Corte d’Assise (compusă din doi judecători profesioniști și șase judecători laici) a Tribunalului din Agrigento, prezidată de judecătorul Wilma Angela Mazzara, a stabilit că femeia va trebui să despăgubească pe fiecare dintre părțile civile constituite, reprezentate de avocații Vito Cangemi și Giuseppe Fabio Cacciatore, cu o plată provizorie de 20.000 de euro.

Dana Mihaela Nicoleta Chiță a fost judecată și condamnată pentru jefuirea și uciderea lui Michelangelo Marchese, în vârstă de 89 de ani, la Palma di Montechiaro, în vara anului 2020.

Crima brutală, care a șocat întreaga comunitate, a avut loc într-un apartament din via Pietro Attardo, pe data de 11 iulie 2020. Cadavrul pensionarului, cu mâinile și picioarele legate, a fost găsit de polițiști la câteva zile de când nu se mai știa nimic de bătrân.”, a precizat rotalianul.com, citat de turdanews.net.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu