Închide

Tupeu de tâlhari în centrul Clujului: fură dintr-un magazin, se duc următoarea zi din nou, agresează vânzătoarea, ajung după gratii

Actualitate by Actual de Cluj - apr. 22, 2016 0 256

Furt și tentativă de tâlhărie în centrul Clujului, la un magazin de haine; într-un final cei doi autori au fost prinși de polițiști, dar numai după ce au agresat o vânzătoare.

Cei doi au fost prinși ieri, cu ajutorul unei persoane agresate, sunt acuzați de furt și tentativă de tâlhărie și au fost reținuți 24 de ore. „În fapt, la data de 18 aprilie, cei doi ar fi sustras un articol vestimentar dintr-un magazin de pe strada Memorandumului, din Cluj-Napoca.  La data de 19 aprilie, cei în cauză ar fi revenit la acelaşi magazin încercând să sustragă un alt articol vestimentar, fiind opriţi în zona casei marcat. Astfel, pentru a-şi asigura scăparea, cei doi ar fi recurs la acte de violenţă asupra persoanei vătămate”, explică acum polițiștii.

Autorii au fost prinși ieri cu ajutorul femeii agresate, autorii sunt o tânără de 19 ani și un bărbat de 23 de ani, ambii din Cluj-Napoca. Aceștia au ajuns după gratii pentru 24 de ore iar la expirarea acestui termen de reținere cei doi vor fi aduși în fața unității de parchet competente, unde procurorul va dispune ce va face cu aceștia mai departe – îi cercetează în stare de libertate ori îi propune instanței pentru arestare preventivă.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare