Închide

Trupa Hara face festival în centrul Clujului, filmează videoclip pentru piesa nouă în Unirii, „Ne vedem la Cluj”

MuzicaTop News by Actual de Cluj - iul. 07, 2017 0 1794

Trupa Hara, fondată la Cluj în 2000, se întoarce în oraș în acest weekend ca să filmeze videoclip pentru piesă nouă, chiar în piața Unirii.
No automatic alt text available.Piesa nouă e „ce ți-aș face” iar solistul, clujeanul Flavius Buzilă, a publicat ieri pe Facebook un videoclip cu versurile acesteia, în speranța că se viralizează iar clujenii vin în weekend în număr mare în piața Unirii ca să filmeze adevăratul videoclip al piesei, cântând versurile pe de rost.
Hara aniversează în cest weekend 15 ani de la înființare și organizează în piața Unirii prima ediție din Cluj Symphony Experience, ce culminează duminică seara cu filmarea videoclipului amintit. Până atunci, diseară cântă în tramvai, filmează scene pentru videoclip și improvizează în piața Muzeului. Duminică seara în piața Unirii cântă alături de trupă și Dan Bittman, Dan Teodorescu de la trupa „Taxi” și Adrian Despot, de la „Vița de vie”.

Evenimentul din piața Unirii are loc cu bani publici, mai exact 180.000 de lei de la bugetul local, după ce Consiliul Local a decis în aprilie să aprobe solicitarea Asociației Cultural-Artistice Hara în acest sens.
Cea mai cunoscută piesă a trupei e „Vino”, lansată în 2004.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu