Închide

Tren acroșat de un container, în Poieni

Actualitate by Actual de Cluj - sept. 15, 2020 0 132

Un tren a fost acroșat de un container desprins de pe un autotren, în Cluj.

S-a întâmplat în urmă cu puține momente în comuna clujeană Poieni, unde un container s-a desprins de pe un autotren care îl transporta și a ajuns în zona căii ferate, unde a acroșat un tren personal care circula în acel moment în zonă.

La fața locului s-au deplasat o autospecială și un echipaj de prim ajutor. ”Din primele informații nu sunt anunțate persoane rănite”, precizează purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Cluj, Andrei Biriș. ”Un tren care circula pe ruta Oradea – Cluj a fost avariat de un container cazut de pe un ansamblu de vehicule care se deplasa pe DN1. În urma evenimentulul nu au rezultat victime. Traficul feroviar este momentan blocat pentru degajarea containerului”, au completat și reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție.

În tren se aflau doar opt pasageri, care nu au fost răniți și nu au necesitat îngrijiri medicale. Traficul feroviar este blocat în acest moment pe ambele linii feroviare, dar este afectată și circulația rutieră, pe una dintre benzile de circulație ale DN1.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu