Închide

Trei tineri, între care o studentă la Cluj, decedați după o depășire neregulamentară, șoferul s-a izbit de un tir

Actualitate by Actual de Cluj - mai 17, 2023 0 126

Sfârșit fulgerător marți seară, pentru trei tineri, cu vârste cuprinse între 19 și 22 de ani! Mașina în care se aflau s-a izbit frontal de un TIR, pe un drum național din Mehedinți, și niciunul nu a mai putut fi salvat.

Potrivit anchetatorilor, la volanul autoturismului era un băiat de 19 ani care ar fi intrat în depășire, deși în zonă era linie continuă. În urma impactului, și cel care conducea autotrenul a fost rănit.

Tragedia s-a petrecut pe Drumul Național 56A, între localitățile Bucura și Vânju Mare. Mașina în care se aflau cei trei tineri s-a făcut zob, după impactul cu tirul, și a ajuns cu roțile în sus, pe marginea drumului.

În ceea ce privește cauzele tragediei, după primele cercetări, polițiștii vorbesc despre o imprudență a băiatului de 19 ani, care conducea autoturismul.

Ancuța Zaficu – subinspector Poliția Rutieră Mehedinți, pentru Știrile Pro TV: „S-a angajat în efectuarea manevrei de depășire neregulamentară a unui alt autoturism și a intrat în coliziune frontală cu un ansamblu de vehicule ce circula regulamentar.”

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și continuă ancheta.

Conform publicației actualmehedinți.ro, cei trei tineri decedați în accident erau Laura (18 ani, elevă la Liceul Victor Gomoiu, Vânju Mare), Cristina (22 ani, studentă la Universitatea ”Babeș – Bolyai” din Cluj-Napoca) și Mădălin (19 ani, de asemenea, elev la Liceul din Vânju Mare).

Nici un comentariu

Scrie un comentariu