Închide

Trei ore întârziere pentru trenul care circula pe relația Cluj Napoca – Bucureşti Nord. Călătorii au acuzat condiții mizerabile, într-o căldură infernală

ActualitateSocial by Actual de Cluj - iun. 27, 2021 0 149

Trenul IR 1746 care circulă pe relaţia Cluj Napoca – Bucureşti Nord a staţionat aproape trei ore, sâmbătă, în gara Sighişoara, după ce locomotiva unui tren operat de CFR Marfă a deraiat de o osie, la intrare în staţia Vânători. Trenul de călători s-a repus în mişcare la ora 16:15, relatează G4Media.

O femeie care se afla în tren a sunat în emisiune la Digi24 pentru a reclama lipsa aerului condiționat și mizeria de la toaelete. „Stăm pe loc de mai bine de 3  ore și nimeni nu ne spune nimic. E o căldură infernală, geamurile nu se pot deschide, nu știm când ajungem la București, deși eu trebuie să ajung până la noapte, pentru că trebuie să iau de acolo autocar spre Turcia. (…) La toaletă nu se mai poate intra”, a relatat femeia revoltată, la postul de televiziune.

„CFR SA vĂ informează că trenul IR 1746 care circulă în relaţia Cluj Napoca – Bucureşti Nord a staţionat temporar în gara Sighişoara, în intervalul orar 13.33 – 16.15, din cauza unui incident feroviar înregistrat la intrare în staţia Vânători. Locomotiva unui tren de marfă, care aparţine operatorului naţional de transport feroviar de marfă, a deraiat de o osie, la intrare în staţia Vânători”, informează, sâmbătă după amiază, CFR.

Trenul de marfă a fost retras din linie curentă, pentru asigurarea continuităţii traficului feroviar in staţia respectivă, iar personalul feroviar va acţiona cu un utilaj special pentru repunerea osiei pe şină.
Oprirea trenului de călători în gara Sighişoara a fost necesară pentru a putea trage trenul de marfă din linie curentă.

„Conducerea companiei CFR SA transmite scuze pasagerilor pentru disconfort şi îi asigură că intervenţiile desfăşurate în astfel de situaţii au drept scop reluarea circulaţie în condiţii de siguranţă”, se precizează în comunicatul CFR.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare