Închide

TRANSILVANIA SMART CITY a devenit partener oficial al echipei de fotbal Universitatea Cluj

ActualitateDezvoltareSocial by Actual de Cluj - iul. 15, 2022 0 209

Unul dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari din piața clujeană, TRANSILVANIA SMART CITY a devenit partenerul oficial al echipei FC Universitatea Cluj în noul sezon din superliga României.

„Cel mai mare proiect imobiliar din România pe care-l dezvoltăm la Cluj va reprezenta un pilon de sprijin  pentru echipa studenților, pe parcursul ei spre performanță”, au transmis reprezentanții TRANSILVANIA SMART CITY.

Reamintim că dezvoltatorul imobiliar inițiază la Cluj primul concept de smart city din România, aflându-se în plin proces de realizare a celui mai mare cartier de locuințe din țară.

„Ne-am propus să le oferim clienților un nou concept de smart living printr-o combinație distinctă de stil, calitate, performanță energetică și smart mobility, transformând astfel traiul de zi cu zi în ceva special, într-un altfel de acasă”, au transmis reprezentanții companiei TRANSILVANIA SMART CITY.

„Bine ai venit în “familia U”, TRANSILVANIA SMART CITY! Susținerea pe care dezvoltatorul imobiliar o oferă Universității Cluj devine un pilon important în misiunea echipei de a deveni o forță fotbalistică în România. Transilvania Smart City va juca un rol important în dezvoltarea clubului și a comunității din jurul celei mai iubite echipe din Transilvania, astfel încât performanța să devină o certitudine” au transmis și reprezentanții U Cluj.

„TRANSILVANIA SMART CITY susține performanța! Istoria se scrie acum, iar TRANSILVANIA SMART CITY va fi parte în sezonul 2022/2023 din cea mai frumoasă poveste a fotbalului românesc”, mai transmite dezvoltatorul imobiliar.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare