Închide

Transferuri pe bandă la campioana României. „Am luat doi ivorieni, trei din Ghana și unul din Panama! Toți au fost la echipele naționale”

Sport by Actual de Cluj - ian. 21, 2022 0 192

Președintele echipei ardelene, Cristi Balaj, a anunțat că sub comanda lui Dan Petrescu sunt cinci jucători din Africa și unul din Panama.

În plus, la campioana din Gruia au sosit doi tineri promițători, Răzvan Sava (19 ani) și Daniel Birligea (21 de ani). Daniel Birligea e un atacant român care juca în Italia, la Teramo, în Serie C, iar acum va îmbrăca tricoul formației din Gruia.

Toți cei șase fotbaliști străini au vârste cuprinse între 19 și 21 de ani.

„Nu întâmplător avem niște jucători aduși despre care se știe mai puțin. Avem doi ivorieni de 19 și 21 de ani, plus 3 jucători din Ghana, toți între 18 și 19 ani, și un jucător din Panama. Toți acești șase jucători au fost la echipele naționale. I-am văzut pe toți acești jucători înainte să-i transferăm, cu excepția celui din Panama, despre care am avut referințe bune. El urmează să fie verificat. Am avut persoane care s-au deplasat și i-au urmărit, și doar după aceea i-am adus în România. În primul rând vrem să ne folosim de ei, să-i creștem, iar ulterior să ajungem să-i transferăm la cluburi mult mai importante” a declarat Cristian Balaj la Digi Sport.

CFR Cluj va debuta în acest an, în Liga 1, în derby-ul cu FCSB. Meciul se joacă duminică, de la ora 20:00.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu