Închide

Transfer surprinzător făcut de CFR Cluj

Sport by Catalin Suciu - feb. 15, 2018 0 3154

Echipa clujeană continuă să transfere fotbaliști români, o politică diferită față de ultimii ani, când au fost tranferați, în special, jucători din străinătate.

Ultima mutare e suprinzătoare, având în vedere că e vorba e un jucător de 19 ani din liga a doua. Mai precis, de Gabriel Dodoi, un atacant de 19 ani care a evoluat în ultimele luni la Pandurii Târgu Jiu, formație aflată pe loc retrogradabil în al doilea eșalon.

Autor a şapte goluri în prima parte a sezonului,  Dodoi a depus memoriu pentru a deveni jucător liber, invocând restanțe salariale, iar jucătorul a fost declarat liber de contract.

Potrivit declaraţiilor fostului director sportiv al Pandurii, Robert Bălăeţ, Dodoi ar fi semnat deja cu un angajament cu CFR Cluj.

„Dodoi a semnat cu CFR Cluj, ştiu sigur. Aşa zic sursele mele. El ştie dacă a făcut o alegere bună. Este un jucător care poate juca în divizia A, nu la CFR anul acesta, pentru că are jucători. CFR a investit mult în tineri”, a precizat fostul oficial al Pandurilor.

foto: gorjeanul.ro

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.