Închide

Transfer pregătit de CFR Cluj. Formația clujeană vrea un vârf din Portugalia, tranzacția se face la vară

Sport by Catalin Suciu - apr. 20, 2017 0 813

CFR se schimbă radical din vara lui 2017. Lotul va fi reformat, iar schimbările se pregătesc din timp.

Clujenii au ochit deja un atacant din Portugalia, de la Pacos Fereira. Este vorba de Cicero Sanchez Semedo, un vârf clasic, de careu, aflat în ultimele luni de contract cu formația lusitană.

„După Rusia, Kazahstan și Turcia, Cicero poate emigra din nou în vară, de această dată în România. Destinația? Cluj. Echipa din Cluj este în căutarea unui vârf, iar atacantul lui Pacos se află pe lista de transferuri. În afara ofertei din Cluj, Cicero mai este dorit în Cipru, dar n-a dat nici un răspuns până în acest moment”, anunță record.pt.

Cicero (30 de ani) a suferit mai multe accidentări în ultimii ani, dar acum pare să-și fi revenit. Recent, jucătorul a evoluat împotriva lui Boavista. E fost internațional de tineret al Portugaliei și e la final de contract cu Pacos, formație la care a fost golgheter în sezonul 2012/2013. La vremea respectivă a ajuns pe radarul mai multor cluburi, însă a semnat în cele din urmă cu Astana, din Kazahstan. După alți doi ani s-a dus în Turcia, la Sanliurfaspor. A mai evoluat și la Dinamo Moscova.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

Articole similare