Închide

Transfer de top reuşit de CFR. „Feroviarii” şi-au adus un internaţional grec care a participat la Campionatul Mondial

Sport by Actual de Cluj - iul. 21, 2023 0 224

Transfer important anunţat de CFR Cluj.  Mijlocaşul grec Panagiotis Tachtsidis este ultima noutate din lotul lui Andrea Mandorlini. Fotbalistul de 32 de ani are un CV impresionant, bifând în carieră 8 echipe din Serie A, inclusiv AS Roma. În plus, grecul are şi 25 de selecţii în echipa naţională, cu care a participat la Campionatul Mondial din Brazilia, în 2014.

„Bun venit, Panagiotis Tachtsidis! Suntem bucuroși să vă anunțăm că internaționalul grec, Panagiotis Tachtsidis, este noul mijlocaș al echipei noastre!  Având o carieră remarcabilă, cu 354 de meciuri, Panagiotis a jucat 156 de partide în Serie A pentru AS Roma, Torino, Cagliari, Lecce, Genoa, Hellas Verona, Catania și Cesena.  Mijlocașul de 32 de ani a mai evoluat în țara natală la AEK Atena și Olympiacos, în Arabia Saudită pentru Al-Fayha, dar și în Emiratele Arabe Unite la Khor Fakkan.

La vârsta de 21 de ani, fotbalistul a fost convocat pentru prima dată la naționala mare a Greciei, reprezentativă pentru care a bifat 25 de selecții, și alături de care a participat la Cupa Mondială din Brazilia în 2014 Îi urăm bun venit la echipa noastră și îi dorim cât mai multe reușite!”, se arată în comunicatul emis de CFR Cluj.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu