Închide

Traficul pe drumul dintre Cluj-Napoca și Oradea blocat din cauza unui accident rutier, 2 mașini s-au ciocnit frontal, trei victime duse la spital

Actualitate by Actual de Cluj - nov. 18, 2021 0 296

Traficul pe drumul dintre Cluj-Napoca și Oradea a fost blocat în această dimineață mai bine de o jumătate de oră din cauza unui accident rutier.

Centrul Infotrafic al Poliției Române a arătat la ora 8 dimineața că pe DN 1 Cluj-Oradea, în localitatea Tinăud, județu Bihor, s-a produs un accident rutier, în care au fost implicate două autoturisme. În urma impactului, au rezultat patru victime. ”Circulația rutieră este blocată pe ambele sensuri de mers, iar valorile de trafic sunt ridicate”.

După o jumătate de oră circulația rutieră a fost reluată în totalitate pe DN 1 Cluj-Oradea, în localitatea Tinăud, județu Bihor, unde s-a produs un accident rutier, în care au fost implicate două autoturisme, trei victime fiind transportate la spital. ”Valorile de trafic rămân ridicate pe ambele sensuri de mers”.

Publicația aleșdonline.ro arată că pentru salvarea victimelor, la fața locului au fost mobilizate, trei echipaje de pompieri militari din cadrul Stației de Pompieri Aleșd, care au intervenit cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de lucru cu apă și spumă și cu ambulanța SMURD a subunității, precum și două echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ).

„Echipajul de descarcerare a evacuat două persoane rămase blocate într-unul din autoturismele avariate, iar echipajul de pompieri militari paramedici și echipajele SAJ au evaluat victimele și le-au acordat îngrijirile necesare, trei dintre acestea (două rănite ușor și una cu răni mai grave) fiind transportate ulterior la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean Orade”, a precizat maiorul Camelia Roşca, purtătorul de cuvânt al ISU Crişana.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare