Închide

Trafic de droguri la Cluj, trei ”dealeri” au fost prinși și arestați

Actualitate by Actual de Cluj - feb. 18, 2021 2 1604

Trafic de droguri la Cluj, trei ”dealeri” au fost prinși și arestați.

Anchetatorii care i-au reținut pe cei trei spun că inculpaţii au comercializat droguri de risc şi mare risc către consumatori din Cluj.

Aceștia au fost prinși în flagrant în timp ce doi îi vindeau celui de-al treilea o jumătate de kilogram de substanţă care conţine amfetamine. În casele acestora, la percheziții în Cluj-Napoca și Apahida, anchetatorii au găsit 200 de grame de cannabis, dar și un gram de hașiș și o jumătate de kilogram de amfetamină.

Cei trei inculpați au fost arestați preventiv, ieri, pentru 30 de zile, de către Tribunalul Cluj. Aceștia sunt trei bărbați cu vârste cuprinse între 24 și 37 de ani. Anterior perchezițiilor polițiștii au interceptat două trimiteri poștale având destinatari două persoane din județul Cluj, care conțineau substanțe interzise, respectiv amfetamină și cocaină. ”Ulterior, a fost efectuată o acțiune de prindere în flagrant a unei dintre persoane care intenționa ridicarea unuia dintre pachete. Cel în cauză a fost depistat având asupra sa droguri de mare risc, respectiv 5 grame de cocaină”, au explicat anchetatorii.

2 comentarii

Scrie un comentariu