Închide

Top 10 cei mai buni DJ-i ai lumii în 2022 au fost în Cluj, pe scena principală a Festivalului Untold

ActualitateAdministrațieTop News by Actual de Cluj - oct. 28, 2022 0 205

Festivalul UNTOLD a adus și în 2022 cei mai buni DJ-i și producători din lume în România. Șase din top 10 cei mai buni DJ-i ai planetei, top realizat de publicația DJ Mag și publicat în 27 octombrie, seara, în cadrul show-ului Top 100 DJs, au făcut show-uri memorabile în această vară pe Cluj Arena, la unul dintre cele mai mari festivaluri din lume.

„Este vorba de David Guetta, Dimitri Vegas & Like Mike, Alok, Steve Aoki, Don Diablo și Oliver Heldens, care au fost headlineri la cea de-a șaptea ediție Untold, în 2022, și își păstrează pozițiile de top la nivel mondial. Aceasta este încă o dovadă că festivalul are un line-up de excepție și aduce pe scena principală cei mai buni DJ-i din lume. De-a lungul anilor, toți cei 10 DJ-i din clasamentul mondial au fost prezenți la Untold. Martin Garrix a fost ales în acest an DJ-ul numărul 1 al lumii. Olandezul cu milioane de fani în întreaga lume a fost prezent la mai multe ediții Untold, ultima oară în 2021. În acest an, Martin Garrix a avut un turneu mondial, în care a bifat țări de pe aproape toate continentele. Francezul David Guetta ocupă locul 2 în clasamentul DJ-ilor profesioniști, după ce doi ani la rândul a fost pe locul 1 și în continuare pentru mulți dintre fanii săi este cel mai bun DJ din lume”, au prezicat organizatorii Untold.

 

Clasamentul Top 100 DJ Mag 2022: 

1.      Martin Garrix

2.      David Guetta

3.      Dimitri Vegas & Like Mike

4.      Alok

5.      Armin van Buuren

6.      Afrojack

7.      Steve Aoki

8.      Timmy Trumpet

9.      Don Diablo

10.  Oliver Heldens

În 2023, festivalul UNTOLD va avea loc între 3 și 6 august. Mai multe detalii despre cea de-a 8-a ediție vor fi dezvăluite în curând, promit organizatorii.

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu