Închide

TIR răsturnat pe Autostrada Transilvania duminică, traficul blocat până seara

Actualitate by Actual de Cluj - iun. 22, 2015 0 313

Traficul pe Autostrada Transilvania a fost blocat ieri pentru mai multă vreme, după ce un camion s-a răsturnat pe șosea.

Accidentul a fost provocat de explozia unei anvelope, care a împins TIR-ul peste separatoarele de sens după care s-a răsturnat pe sensul opus al autostrăzii. Accidentul a avut loc la kilometrul 22+150, pe sensul Gilău – Turda. „Din cauza unei explozii la o anvelopă, un autocamion care circulă pe sensul Gilău — Turda al Autostrăzii Transilvania, a rupt glisiera metalică și s-a răsturnat pe celălalt sens al autostrăzii, la kilometrul 22+150 de metri”, au arătat polițiștii.

Conform publicației turdanews.net, TIR-ul e înmatriculat în Ungaria și transporta produse lactate din Polonia spre Secuime. „A avut o explozie de cauciuc, pe partea stângă-față, TIR-ul a făcut balans, a intrat prin parapetul care separa cele două sensuri de mers și s-a răsturnat pe sensul de mers Turda-Gilău, blocându-l”, arată publicația. Șoferul nu a suferit răni semnificative.

Traficul a fost reluat pe sensul de circulație Turda – Gilău doar în jurul orei 22, în vreme ce pe sensul opus s-a circulat pe o singură bandă. „Era plin cu produse lactate și înainte să se redeschidă circulația a trebuit preluată toată marfa”, au explicat polițiștii.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu