Închide

Țintă ratată! „U” Cluj și -a pierdut fotbalistul dorit insistent. Jucătorul va evolua în cupele europene

Sport by Actual de Cluj - iun. 02, 2024 0 18980

Liber de contract după despărțirea de Hermannstadt, Mihai Butean a fost trecut pe lista de transferuri a Universității Cluj. Fotbalistul a fost aproape de a semna cu „Șepcile roșii” , dar a ales, în final, să plece în Serbia, la Vojvodina, echipă calificată în cupele europene.

Butean a primit o propunere de 15.000 de euro pe lună de la Universitatea și 45.000 de euro la semnătură și era gata să o accepte. Dar, potrivit surselor actualdecluj.ro, propunerea s-a tot schimbat timp de două săptămâni. Clubul s-a răzgândit, a scăzut și durata contractului și suma pe care fotbalistul ar fi primit-o în momentul semnării contractului. Butean și ar fi venit la Cluj, mai ales că soția sa a născut de curând.

Finalmente, sătul de amânări, fundașul dreapta.a semnat în Serbia, cu Vojvodina.

Toate negocierile in cauză au avut loc înainte că Oancea să semneze prelungirea contractului cu Universitatea.

„Este o provocare pentru mine şi voi face totul pentru a atinge obiectivele echipei. Am o mare dorinţă de trofee cu Vojvodina şi abia aştept să sărbătoresc succesele alături de fanii acestui club important”, a spus Butean, potrivit site-ului oficial al sârbilor.

În vârstă de 27 de ani, Mihai Butean a mai evoluat la U Cluj, Astra Giurgiu, Academica Clinceni, CFR Cluj, Gaz Metan Mediaş, Chindia Târgovişte şi Hermannstadt. Trei prezenţe a strâns Butean la naţionala U21, între 2018 şi 2019.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu