Închide

Tiesto ne face reclamă de pe Cluj Arena

ActualitateFestivalTop News by Luminiţa Silea - aug. 06, 2016 0 2462

Unul dintre cei mai apreciați DJ din lume, Tiesto, n-a epat la Untold, în prima noapte în care a concertat, noapte despre care fanii au spus că a fost „luată” de Dimitri Vegas and Like Mike cu show-ul care a început la 4.00 dimineața. Cu toate acestea, DJ-ul olandez s-a transformat în cel mai mare ambasador al României și al Clujului dintre participanții la festival.

Tiesto are pe Twitter peste 4,2 milioane de urmăritori. Mesajul pentru aceștia postat de artist după ce a participat la Untold Festival în prima zi a fost unul de încurajare a tuturor fanilor săi să viziteze România.

„România e un loc uimitor din Europa. N-ar trebui ca această destinație să lipsească de pe lista fiecăruia!”, a scris DJ-ul pe pagina sa de Twitter, după ce a mixat la Untold.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Luminiţa Silea

Este reporter la ActualdeCluj.ro din aprilie 2014. A lucrat la cotidianul Ziua de Cluj de la lansarea sa, în 2004, până în aprilie 2014. A absolvit Facultatea de Jurnalism a universității "Babeș-Bolyai" în 2004 şi are două diplome de master - în Administraţie Publică la aceeaşi universitate şi în Comunicare şi Relaţii Publice la Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative (SNSPA) Bucureşti.