Închide

Tiesto la Untold 2016

ActualitateTop News by Actual de Cluj - ian. 05, 2016 0 739

Legendarul DJ Tiesto e primul nume anunțat pentru line up-ul celei de-a doua ediții a festivalului Untold din vară, de la Cluj.

Anunțul a venit în urmă cu un minut pe pagina de Facebook a festivalului.

Tiësto e numele de scenă al DJ-ului olandez Tijs Michiel Verwest (46 ani). A fost desemnat de-a lungul carierei sale ca cel mai bun DJ din toate timpurile de Mixmag, Nr. 1 DJ de către Rolling Stone sau primul The Legend desemnat de către DJ Magazine, în urma voturilor fanilor invitați să-și aleagă DJ-ul preferat al ultimilor 20 de ani.

Amintim, primele abonamente pentru ediția din acest an a festivalului au fost puse în vânzare în urmă cu trei luni – iar primele câteva mii au fost vândute în câteva minute, deși abia astăzi e anunțat primul headliner al festivalului.
Ediția a doua a Untold Festival va avea loc în 4-7 august, iar pe scenele festivalului de la Cluj-Napoca vor urca cei mai mari artiști din topurile muzicale internaționale. La prima ediție au venit, conform organizatorilor, peste 240.000 de persoane. Pe scenă au urcat între alții Avicii, Armin van Buuren, David Guetta și ATB, dar și zeci de alți artiști.

Citește și:

Tot ce trebuie să știi despre #untold2016: Când mergi la Untold în 2016, cât costă primele 5000 de abonamente, cine e investitorul privat care asigură banii

5.000 de abonamente la Untold, lansate azi la vânzare, cumpărate în 5 minute cu 1 milion de lei. Organizatorii pun la bătaie încă 5.000 UPDATE Au vândut 10.000 într-o oră

The wait is over! The First King is revealed: The Legendary Tiësto

Posted by Untold Festival on Tuesday, January 5, 2016

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare