Închide

Tetarom vrea să încheie anul cu parcul din Jucu ocupat integral

ActualitateDezvoltareEconomie by Actual de Cluj - nov. 01, 2015 0 302

După ce la începutul lunii a participat pentru al treilea an la rând la Târgul Internațional Expo Real Munchen, compania Tetarom se află în negocieri cu câțiva potențiali clienți români și străini, interesați să închirieze spații în parcul industrial din Jucu.

„Timp de 3 zile, între 04-07 octombrie, EXPO REAL din Munchen a fost locul numărul 1 de întâlnire al celor din sectorul imobiliar si de afaceri. Un târg plin, ocupat de toți factorii de decizie din domeniul imobiliar din întreaga lume, de discuții de afaceri în toate standurile prezente la eveniment. 37,857 de participanți (2014: 36,893) din 74 de țări au venit, practic la a 18-a ediție a Târgul Internațional de Proprietate și Investiții din 2015. Cu 2,6 la sută mai mult decât în 2014. Acesta este locul, unde se pot întâlni jucătorii cheie și parteneri de afaceri din domeniul nostru. Trei zile intensive la EXPO REAL au scutit compania noastră de o mulțime de timp, de călătorii, de întâlniri individuale”, au transmis reprezentanții Tetarom.

Rezultate în urma participării la Târgul Expo Real

Pentru Tetarom, Exporeal 2015 (a treia participare consecutivă, în ultimii 3 ani) a însemnat discuții cu peste 25 de companii și factori de decizie din domeniul industrial, imobiliar, consultanță, autorități publice și regionale, naționale din Germania și nu numai: „Participarea din acest an a fost mai utilă ca niciodată, prin prisma contactelor create și a vizibilității mărite, datorită promovării eficiente făcute în cadrul standului României. Avantajele anul acesta au fost cu siguranță mărimea standului, o mai bună vizibilitate, un lobby puternic printre participanți, vizitatori mai mulți, contacte mai multe, conferință bine organizată și cu public mare. Am avut materiale frumoase și am fost o prezență binevenită acolo. Ne-am prezentat profesionist”. Au fost prezentate în cadrul târgului proiectele: Tetarom III și Tetapolis. S-au purtat discuții cu peste 100 de vizitatori din diverse țări, interesați să investească în România, și punctual cu peste 25 de companii expozante. Domeniile au fost vaste de la consultanță, la imobiliare,construcții, industrie, servicii, etc.

Se caută investitori pentru Tetarom III

Odată reveniți acasă, reprezentanții Tetarom au reluat discuțiile cu diverși investitori cunoscuți în cadrul târgului Expo Real. „Ne-am propus ca până la sfârșitul anului să ocupăm integral Tetarom III, parcul industrial din Jucu. Nu va fi ușor, însă cu puțin noroc și cu foarte multă muncă, poate vom reuși.
Avem câteva proiecte de viitor, printre care cel mai important, Tetapolis, parcul nostru științific, căruia am dori să-i dedicăm mai mult timp și resurse. Tetarom, se dezvoltă încet, dar sigur. Dorim ca anul viitor, când vom aniversa 15 ani de activitate, să prezentăm clienților și publicului larg, realizările noastre de-a lungul timpului. Și credem că nu sunt puține la număr”. [P]

fabrica-Bosch Tetarom III

Nici un comentariu

Scrie un comentariu