Închide

Telenovela drumului spre Ic Ponor: lucrările rămase de executat costă 13 milioane

AdministrațieTop News by Actual de Cluj - iun. 05, 2015 0 450

Episod nou în telenovela construirii drumului de acces în zona turistică Răchițele – Ic Ponor, drum unde se lucrează de șase ani.

Contractul pentru lucrările rămase de executat se semnează luni, după ce la licitația pentru acesta nu au fost înregistrate contestații. Beneficiar e Consiliul Județean, care semnează contractul cu asocierea Drumuri şi Poduri Judeţene Cluj SA – SC Cridov SRL, pentru 13,3 milioane de lei plus TVA.

Lucrările la drumul spre Ic Ponor au început în 2009, când președinte al Consiliului Județean era Alin Tișe. Atunci lucrările erau executate de asocierea MBS Group SRL – Alfa Rom SRL – Nemketzoti Betonut Kft.

Lucrările la drumul spre Ic Ponor trebuiau încheiate încă din 2012, dar în acest moment lucrările la drumul cu o lungime totală de 20,5 km este finalizat în proporţie de aproximativ 70% – și de trei ani lucrările au fost suspendate. Valoarea totală a proiectului este de 59.678.410,51 lei, bani asigurați de Uniunea Europeană prin Programul Operațional Regional. Lucrările vizează îmbunătăţirea traficului rutier pe drumurile judeţene DJ 108C şi DJ763, conectarea zonei la circuitul turistic naţional.

Iată cum arată acum drumul:

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare