Închide

Târgul de vechituri din Cluj s-ar putea deschide din iulie

ActualitateAdministrație by Actual de Cluj - iun. 10, 2021 0 71

După ce a promis că va deschide Oserul din iunie, primarul Emil Boc a revenit și a spus public că va încerca să deschidă târgul de vechituri administrat de RADP (regia Primrăiei a Domeniului Public) din iulie. Boc a făcut mențiunea că decizia ține de reglementările de relaxare care se vor adopta la nivel național începând din 1 iulie iulie.

„Vreau să deschide trei luni de zile Oserul, dar legislația națională nu mi-a permis ca primar să fac acest lucru. O să adresez din nou o hârtie Direcției de Sănătate Publică pentru că am înțeles că mâine se publică noile reglementări ale stării de alertă, și sper ca acolo să existe măsuri de relaxare și să putem deschide Oserul. Eu mâine fac din nou hârtie și vreau să cer deschiderea începând cu 1 iulie. Eu cred că și Oserul, în condiții stabilite de lege trebuie să se redeschidă. Viața trebuie să își urmeze cursul și să meargă mai departe”, a declarat primarul Emil Boc la postul Napoca Fm.

Primarul a arătat că există o categorie foarte importantă de oameni care de acolo își completau sau realizau veniturile și de aceea face eforturi pentru deschiderea pieței de vechituri.

Boc a mai spus că participarea la târgul Oser se va face cu obligativitatea prezentării unui test negativ pentru Covid-19, a dovezii că oamenii au avut boala sau a certificatului de vaccinare.

sura foto: cluj.com

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

  • Articole similare