Închide

Tânăr de 19 ani din Satu Mare prins după ce a furat din 2 mașini din Mărăști

Actualitate by Actual de Cluj - sept. 02, 2016 0 171

Un tânăr bănuit de furturi din mașini a fost depistat și reținut de polițiști, apoi trimis după gratii în arest preventiv, de către magistrați.

Tânărul de 19 ani din Satu Mare a fost depistat de polițiștii din Mărăști în noaptea de 30 spre 31 august, la scurt timp după ce ar fi furat dintr-o mașină. Acesta ar fi pătruns în interiorul unui autoturism parcat pe strada Dunării, din Cluj-Napoca, profitând de faptul că portiera era închisă dar neasigurată. Din mașină ar fi furat un portmoneu cu acte personale, carduri bancare și alte bunuri, cauzând un prejudiciu de circa 500 de lei, ce ulterior a fost recuperat de polițiști. Aceștia din urmă au ajuns la concluzia, după ce l-au prins pe hoț și au făcut cercetări, că acesta ar mai fi comis un alt furt dintr-o autoutilitară parcată pe strada Mureșului, din Cluj-Napoca, ale cărei portiere erau închise dar neasigurate. Din interior, ar fi sustras mai multe bunuri – carduri bancare, telefoane mobile și altele, cauzând un prejudiciu de aproximativ 800 de lei.

În 31 august tânărul a fost reținut pentru 24 de ore iar în 1 august a fost adus în fața magistraților cu propunere de arestare preventivă, însușită de aceștia, astfel că tânărul ajunge după gratii pentru 30 de zile.

  • Nici un comentariu

    Scrie un comentariu