Închide

Tânăr de 17 ani prins în jurul miezului nopții pe al doilea cel mai periculos drum din Cluj la volanul unei mașini neînmatriculate, cu număr de înmatriculare fals, nu avea nici permis

Actualitate by Actual de Cluj - mai 17, 2023 0 3433

Tânăr de 17 ani prins în jurul miezului nopții pe al doilea cel mai periculos drum din Cluj la volanul unei mașini neînmatriculate, cu număr de înmatriculare fals.

S-a întâmplat ieri în jurul orei 23.50, când polițiștii din Dej au oprit un autoturism condus pe DN 1C, pe raza comunei Câțcău, de un tânăr de 17 ani, din Cluj. Verificările au arătat că numărul de înmatriculare al autovehiculului era fals, acesta nefiind înmatriculat. A fost deschis dosar penal pentru infracțiunile de punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul, neînmatriculat sau neînregistrat, punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare sau de înregistrare și respectiv conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Amintim, DN1C e al doilea cel mai periculos drum din Cluj după DN1E60 în ce privește numărul de accidente grave și mortale înregistrate.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu