Închide

Tânăr de 17 ani prins în flagrant când spărgea o mașină în ajun de Crăciun, rănește proprietarul cu cuțitul, e cercetat în stare de libertate

Actualitate by Actual de Cluj - dec. 25, 2015 0 275

Un tânăr de 17 ani a fost reţinut pentru 24 de ore de poliţiştii clujeni pentru tâlhărie după ce a fost surprins de proprietarul autovehiculului imediat după ce ar fi sustras o tabletă, iar pentru a scăpa l-a rănit în mână cu un cuţit.

S-a întâmplat ieri după-masă, când polițiștii au fost sesizați la ora 16 cu privire la faptul că un tânăr a fost surprins de proprietar imediat după ce a pătruns într-o mașină parcată pe strada Aurel Vlaicu (foto) din Cluj-Napoca.  Proprietarul le-a relatat poliţiştilor că la puţin timp după ce a parcat autovehiculul a fost anunţat că o persoană ar fi pătruns în interior. S-a întors imediat la autovehicul şi în apropiere a identificat un tânăr care a încercat să fugă. În momentul în care l-a imobilizat, tânărul a încercat să scape şi l-a rănit cu un cuţit în zona mâinii stângi. În ajutorul victimei au intervenit doi cetăţeni cu spirit civic, astfel că tânărul a fost imobilizat şi predat poliţiştilor.

Poliţiştii care au intervenit la locul faptei au constatat că persoana bănuită are 17 ani şi este din Cluj-Napoca, iar cu ocazia controlului corporal au descoperit asupra acestuia o tabletă ce aparţine persoanei vătămate, în valoare de aproximativ 300 lei, precum şi mai multe instrumente, în privinţa cărora există suspiciunea că ar fi fost folosite în activităţi ilicite. Tableta furată a fost restituită proprietarului iar tâlharul a fost reținut 24 de ore; în ziua de Crăciun, azi, acesta a fost prezentat în faţa instanţei cu propunere de arestare preventivă, dar judecătorul de drepturi și libertăți a decis cercetarea suspectului sub control judiciar.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Tags