Închide

Tânăr acuzat de tentativă de omor în Cluj după ce și-a incendiat tatăl

ActualitateSinteză știri locale by Actual de Cluj - ian. 11, 2022 0 126

Incident socant, aseara, intr-o familie din localitatea Dezmir de langa Cluj-Napoca, unde un tanar si-a incendiat tatăl, în urma unui scandal izbucnit după cateva pahare de alcool, scrie dejeanul.ro.

La spital a ajuns si matusa agresorului, tot cu arsuri, după ce a intervenit să aplaneze conflictul dintre cei doi. Bărbatul este cercertat pentru tentativă de omor.

Totul s-a intamplat aseară (luni), în localitatea Dezmir. Acasa era doar bărbatul de 61 de ani și fiul acestuia. Cei doi s-ar fi certat după ce ar fi consumat alcool, iar băiatul a luat o sticlă cu benzină, și-a stropit tatăl și i-a dat foc. Între cei doi a intervenit sora bărbatului, care locuiește în casa alăturată, dar flăcările au cuprins-o și pe ea.

Ambele victime au fost transportate cu ambulanta la Spitalul Judetean de Urgenta din Cluj-Napoca. In starea cea mai grava este barbatul, caruia i-au fost afectate si caile respiratorii.

Cazul a fost preluat de un procuror al Parchetului de pe langa Tribunalul Cluj, care il cerceteaza pe barbat pentru tentativa de omor.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu