Închide

Tade pleacă sigur. Alte patru nume importante care pot părăsi CFR-ul în această vară

SportTop News by Catalin Suciu - mai 26, 2015 0 685

“Feroviarii” și-au asigurat locul 3 în Liga 1 și își fac planuri deja pentru sezonul următor. Mai mulți jucători sunt pe picior de plecare din cauza contractelor foarte mari, iar alții au fost scoși la vânzare. În același timp, clubul poartă negocieri cu alți jucători.

“Mulțumesc CFR-ului, am reușit aici un sezon prolific, am reușit să fiu golgheter. Acum a venit timpul să plec”, a fost anunțul lui Gregory Tade. Atacantul și-a mandatat deja impresarul să-i caute o altă destinație, iar CFR-ul așteaptă oferte în perioada următoare. Echipa clujeană mai poate pierde câțiva fotbaliști importanți, principalul nume fiind Ciprian Deac.
Acesta își încheie contractul luna viitoare, iar o eventuală prelungire este puțin probabilă. Mijlocașul primește lunar 20.000 de euro la CFR, iar clubul nu îi poate asigura salariul în condițiile insolvenței.
Deac va fi chemat la renegocieri săptămâna viitoare, dar e greu de crezut că va accepta un angajament redus la mai mult de jumătate.

La renegocieri va fi chemat și Mario Camora cu toate că și-a manifestat public intenția de a continua în Gruia. “Am dat totul pentru CFR Cluj, iubesc această echipă şi vrea să rămân sezonul viitor aici, să ajut la reconstrucţie. Am spus încă de la meciul cu Astra că stau la CFR până mă vor da afară!”, a precizat fundașul, potrivit stiridesport.ro. Problema la Mario Camora, ca și în cazul lui Ciprian Deac, este salariu. Portughezul câștigă 18.000 de euro lunar. Spre deosebire de Deac, Camora mai are un an de contract, însă va rămâne doar dacă va accepta o remunerație mult inferioară celei actuale.

Un alt fotbalist important care va părăsi Gruia este Davide Petrucci, mijlocașul anunțând că vrea să evolueze într-un alt campionat. Cătălin Carp se află la final de contract, dar președintele Iuliu Mureșan speră să-l convingă pe acesta să semneze un nou angajament.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.