Închide

Sute de tineri din România și Republica Moldova vin la Cluj peste câteva zile, la Summitul Tinerilor. ”Conceptul ediţiei actuale, întoarcerea la rădăcini, înseamnă revenirea la Cluj-Napoca, oraşul care a dat startul multor iniţiative care au stimulat creşterea mişcării de tineret din România”

Actualitate by Actual de Cluj - sept. 13, 2022 0 139

Sute de tineri din România și Republica Moldova vin la Cluj peste câteva zile, la Summitul Tinerilor, care are loc între 15 și 18 septembrie.

Summitul Tinerilor este unul dintre cele mai ambiţioase proiecte dedicate învăţării, dezbaterii şi generării unor politici pentru tineri. La eveniment sunt invitaţi să participe tinerii cu iniţiativă, implicaţi în ONG-uri şi în comunităţile din care provin, cu vârsta cuprinsă între 16-35 de ani. ”Conceptul ediţiei actuale, întoarcerea la rădăcini, înseamnă revenirea la Cluj-Napoca, oraşul care a dat startul multor iniţiative care au stimulat creşterea mişcării de tineret din România”, arată organizatorii. ”De asemenea, reprezintă şi conectarea tinerilor cu mediul în care trăiesc”. Programul evenimentelor de la Casa de Cultură a Studenților include conferinţe, ateliere de lucru, activităţi culturale şi prietenoase cu mediul.

Summitul Tinerilor 7.0 este un eveniment organizat de Guvernanţa Capitalei Tineretului din România – Consiliul Tineretului din România (CTR), Federaţia Tinerilor din Cluj (FTC), Grupul PONT ( PONT) şi o bancă. E a șaptea ediție a summit-ului.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare