Închide

Sute de polițiști la Cluj pentru paza votului

Actualitate by Actual de Cluj - sept. 28, 2020 0 61

Sute de polițiști au fost desemnați la cabinele de vot, în Cluj, ieri, ca să se asigure că nu sunt probleme în exercitarea dreptului de vot pentru alegerea viitorilor primari.

Este vorba de peste 1.100 de efective în total, dintre care 621 de poliţişti, 270 de jandarmi, 250 de reprezentanţi ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență, care au fost desemnați pentru paza şi protecţia unui număr de 643 de secţii de votare, din totalul celor 665 constituite în județul Cluj.  Pe lângă aceștia au fost desemnați și 310 de polițiști și polițiști locali. Pentru combaterea faptelor antisociale au fost constituite zone speciale de siguranță publică, în care acționează 214 polițiști și jandarmi constituiți în echipe operative, inclusiv luptători pentru acțiuni speciale și echipe operative de specialiști.

”Premergător procesului electoral, pompierii au efectuat verificări la obiectivele în care sunt organizate secții de votare, fiind înlăturate disfuncționalitățile pe linia apărării împotriva incendiilor”, arată Inspectoratul Județean de Poliție Cluj.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu